|
OzoForum

|
|
Odchodze! |
| Autor |
Wiadomość |
Kawka

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 16:59
|
|
|
Jest kilka argumentów przekonujących mnie, że to on. Ale na pewno nie mowie |
_________________ Pozdrawiam, Kuba!
www.myspace.com/cobebandlodz |
|
|
|
 |
Lykas

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 19:50
|
|
|
popatrzcie tu !!
http://forum.ozorkow.net/...p?p=30734#30734
1. Szpiq mi mówił że ma Sagema My401x
2. w zdjęciach jest jedno zdjęcie, to które szpiq miał w postach pod swoim nickiem (to z maską)
3. numer gg jest ten sam który ma szpiq
Szpiqu nie ukrywaj sie tylko przyznaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Gn40
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 21:15
|
|
|
| Candelce napisał/a: | Xsenia987 :
| Cytat: | | Ale po co miałby to robic? |
A czy to byłby pierwszy taki przypadek w historii tego forum ? O ile rzeczywiście to on, ale ja tam nie wiem |
Nie pierwszy to przypadek, ja sam mam kilka kont w tym forum. Poza tym szpiq dał Wam tylko wskazówkę, gdyby chciał nie zrobiłby błędu z numerem gg itp....ukryłby się tak, że nikt by na to nie wpadł. To wszystko znaczy, że szpiq sie dobrze bawi i o to chodzi. I dlatego właśnie zostałem największym idolem szpiq'a. |
|
|
|
 |
nobody

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 10:16
|
|
|
hahaha ale macie problemy po co to całe śledztwo <lol2> |
_________________ <<< "... gdyby głupota umiała latać to byście sie o sufit pozabijali ... " >>> |
|
|
|
 |
Karolcia21
|
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 20:40
|
|
|
to zycie
[ Dodano: Sob Maj 26, 2007 20:41 ]
jedni odchodzia inni przychodzia |
|
|
|
 |
|
|
Redakcja serwisu Ozorków.net nie odpowiada za treść tekstów na forum ozorkowskim.
Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie redakcji portalu Ozorków.net, administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Przypominamy, że każdy ponosi odpowiedzialność za treść swoich własnych wypowiedzi. Prosimy o zgłaszanie treści uznawanych za obraźliwe w celu moderacji. Jeżeli ktoś poczuje się urażony lub pomówiony wypowiedziami dotyczącymi jego osoby, może także dochodzić swoich praw drogą przewidzianą przez polskie prawo. |