OzoForum Strona Główna OzoForum
Ozorków.net - Strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
TUR Ozorków- Górnik Łęczyca USTAWKA Kibiców
Autor Wiadomość
waran90 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 21:52   

http://www.gornikleczyca....4-2009,293.html :wink:
Ostatnio zmieniony przez waran90 Nie Kwi 26, 2009 21:54, w całości zmieniany 1 raz  

turbasen 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 22:36   

Luki buzia ćśśśś. Jak widać na zdjęciach to Łęczyca idzie w ilość a nie w jakość. Takich pacanów to po 3 na jedno kolano, razem 6. Wystaczyłoby 10 z Ozo...

zyczliwy 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 22:54   

zgadzam sie z przedmowca.. jakies dziecioszki w wieku 13-16 lat i zadymy szukaja, jesli to jest to ubg ktorym sie tak w leczycy szczyca to juz resztki mojego szacunku dla tego miasta stracilem..

tomek1910ozo 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 23:02   

zyczliwy napisał/a:
zgadzam sie z przedmowca.. jakies dziecioszki w wieku 13-16 lat i zadymy szukaja, jesli to jest to ubg ktorym sie tak w leczycy szczyca to juz resztki mojego szacunku dla tego miasta stracilem..

zapewniam Cię ze jeszcze bys przed nimi uciekał :D po tych chłopcach wiele mozna sie spodziewac. wiekszosc z nich trenuje jakies sztuki walki albo cwiczy na siłce.

zyczliwy 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 23:06   

watpie, z tego co widac na zdjeciach to moze z 10-15 osob by sie nadawalo do chuliganki, reszta jakies niewyrosniete chlystki i gówniarzeria, ktora pewnie z ustawkami ma tyle wspolnego, ile zobaczyla na yt lub przeczytala w "to my kibice"..

Hade^s 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 23:07   

ogólnie to na mecz wpadli inni , a nie Ci ze zdjęć :) i luki miał racje :)

madiozo 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 07:34   

ja nie wiem ..czego oni szukaja .
wystarczy wejsc na link zapodany wyzej ..i tam jeden z naszych napisal cos prowokujacego ..i otrzymal odpowiedz od innych. ..wymiwujaca naszych kibicow ...
pomyslmy : na mecz poszli ludzie w wieku 17-20 lat ...i raczej nie zadne koksy czy na codzien zajmujacy sie zupelnie czyms innym niz nauka ..
gornik leczyca a raczej ich kibice mysleli ze oni to caly ozorkow z tych najodwazniejszych ..a prawda jest taka ze Ci ktorzy codzien silownia ochrona itp ..nie byli na meczu lecz odsypiali w domach kazdy wie kto w ozo i jak sie bije "najlepiej" wiec cos tak za bardzo podskakuja Ci z leczycy jak dla mnie ...nie wiem jakie jest wasze zdanie ale forum jest od tego zeby sie wypowiedziec ..

tak zebrac ekipy "bema zolte bloki lotnicza listopadowa plac wyszynskiego " tych takich najbardziej wtajemniczonych w takie rozne akcje to chyba by drogi do domu leczyca nie ujrzala ..
pozdrawiam

ktos 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 08:47   

;D
Ostatnio zmieniony przez ktos Pon Kwi 27, 2009 17:38, w całości zmieniany 3 razy  

czarny 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 08:52   

tomek1910ozo napisał/a:
zyczliwy napisał/a:

zapewniam Cię ze jeszcze bys przed nimi uciekał :D po tych chłopcach wiele mozna sie spodziewac. wiekszosc z nich trenuje jakies sztuki walki albo cwiczy na siłce.

a jak ja trenuje bjj od paru ladnych lat i na silownie od 5 chodze to jestem zabijaka ? moge isc do UBG :( ? Jedno z drugim ma tyle wspolnego,ze ... ale ku*** kocham jak nieogarnieci w temacie ludzie zabieraja glos :) pzdr
Ostatnio zmieniony przez czarny Pon Kwi 27, 2009 08:58, w całości zmieniany 4 razy  

HEMPGRU 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 15:40   

Się Tur najwiecej spina.
I się użala ze flagi im ochrona nie pilnowała.
Chuj a nie kibice jestescie jak szukacie poomocy i obrony u ochrony czy psach.
Kibiców Górnika zatrzymały psy i nie pozwolili wejsc na mecz.
Jakby weszli to byscie spierdalali do domów ze by sie kurzyło.
A że na zdjeciu sa jacys młodsi po 15 lat to czy oni sie przyjechali napierdalac ?
no chyba nie przyjechali jako ultrasi podopingowac i mecz obejrzec proste.
Do napierdalania byla chuliganka wytypowana.
Chuja wiecie a sie napinacie.
A ze Kutno zajebalo wam flagi to juz tylko wasza wina nie ochrony.

Quecz 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 17:11   

:fadein:

turbasen 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 18:37   

Ja to nie moge z nich. Podniecają się tak jakby piłka nożna była sportem numer 1 w Ozorkowie. Hahaha. A najlepsze jest to, że wszystko było nagrane, a po twoich kumpli z kutna juz jedzie policja. Szkoda mi was, bo sie na niczym nie znacie. Nawet porządnych flag sobie nie umiecie zrobić, bo o kupowaniu nic nie mówie. Nie wszystkich na to stać. Chuliganka 5-to ligowa. Hahahaha!

kirso 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:11   

Jestem zwykłym kibicem który chciał popatrzeć na mecz a nie dostać w pizdę.. Znając życie jak by wpuścili ludzi z PKP to polowa ludzi dostała by niewinnych jak tak chcecie sie napieprzać to sie gdzieś omówcie i tyle a nie . Skończyło by sie to tak że ludzie niewinni by zarobili..

anileve 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:12   

Ale tu testosteronu...

To ja tak żeńskim okiem - proponuje pojedynek na umysły, a nie na pięści. (Zazwyczaj ten który używa siły, nie ma nic do powiedzenia)...i szczerze mówiąc nie mam pojęcia na co i komu te "ustawki" sa potrzebne, wiocha wiocha i siano..aż strach pomyśleć jakimi kategoriami ludzie myśla... :shock:

Quecz 

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:32   

podobno puste butelki robią najwięcej hałasu :wink:

Odpowiedz do tematu
MIKOMP - Ozorków, usługi informatyczne, strony www, hosting, poczta elektroniczna