OzoForum Strona Główna OzoForum
Ozorków.net - Strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czego brakuje w Ozorkowie

co ma powstać w Ozorkowie
pub z prawdziwego zdażenia
64%
 64%  [ 36 ]
salon gier konsolowych i elementy pubu
30%
 30%  [ 17 ]
bukmacher
5%
 5%  [ 3 ]
Głosowań: 45
Wszystkich Głosów: 56

Autor Wiadomość
szpiq 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 09:00   

wypraszam sobie wszelkie dywagacje na mój temat. prosze o usunięcie powyższego posta, oraz wszystkich słów zaczynających się na "s", kończących na "q" oraz w środku wyrazu "p".

[ Dodano: Nie Sty 31, 2010 08:03 ]
nie ma takiego pisania, dziękuje, dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez szpiq Nie Sty 31, 2010 09:02, w całości zmieniany 1 raz  

sledzik 
Moderator

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 11:01   

szpiq napisał/a:
oraz wszystkich słów zaczynających się na "s", kończących na "q" oraz w środku wyrazu "p".

Niestety, nie posiadasz takiego prawa :)

Artifical inteligence is no match for natural stupidity

erysone 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 11:03   

spq

czerwony1910 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 12:42   

turbo napisał/a:
Sledzik po kiego się wdajesz dyskusje ? Nie rozumiem. Może mało rozumny jestem. Do ku..y nędzy jesteś moderatorem. To jest odpowiedzialność . Nie rozumiem tylko administracji że pozwala na takie rzeczy .Czy ktoś zarządza tym forum? Przecież to jest śmiech na Sali!!!!!!!!

ja tylko jade jak mi posty usuwaja :P i ogólnie staram się byc grzeczny :P

użytkownik oświadcza że nie ponosi odpowiedzialnosci za treść zamieszczanych powyżej postów

cjjaro 

Wysłany: Wto Lut 02, 2010 14:39   

Przede wszystkim mogłby powstac w centrum badz w zakądku Ozorkowa klub muzyczny , chociaz jeden. Nie będzie tam kebabów , pizzy, frytek. Miesjce w ktorym można potańczyc,pobawić sie a nie zjeśc, jest tego multu w Ozorkowie. Wiem ze w taką pogodę jak dziś nie chce się nikomu ruszac do Łodzi, a niestety nie ma niczego tu takiego ..

CJ Jaro www.cjjaro.blog.interia.pl Ozorków

[ Dodano: Wto Lut 02, 2010 13:58 ]
Rozmawiając ze znajomymi mógłby sie taki klub mieścic w kinie . Wiem ze mało kto tam teraz chodzi na seanse. To kino ma jakis urok ale nie oszukujmy sie ... Pomysl na to kino : Przed wejsciem na sale sa a przynajmniej kiedys byly stoły bilardowe , odremontować to na nowoczesny pub a tuz dalej na sali wielka dyskotek z wielkim ekranem i scena dla dj'a :) Wiem ze mam bujna wyobraznie i jest to malo mozliwe ale kiedy czlowiek czegos chce i mocno w to wierzy moze sie udac :) co mnie bawi to to ze w kinach podlaga idzie w doł :P wiec po wypiciu nie mozna by bylo zlapac rownowagi :D
Cóz nastepna opcja to wysepka nad zalwewm . A wyciac te lipne tam dzrewa , zrobic piekny mostek i postawic fajna restauracje . na pewno nie zgodzili by sie ekolodzy aby wyciac drzewa , ale jak pieknie by to qyglądało , innny Ozorkow. Jest tyle miejsc i pomysłow na ten Ozorków . Reszte zostawiam w swojej glowie. Pozdrawiam CJ Jaro

www.cjjaro.blog.interia.pl CJ Jaro Ozorków

blobby 

Wysłany: Wto Lut 02, 2010 20:31   

co do kina i dyskoteki raczej proboszcz z Kościoła św Jozefa Ci się na to nie zgodzi

tom 

Wysłany: Wto Lut 02, 2010 23:24   

co jak co Jarek ma racje brakuje miejsca gdzie można się pogibać, jest wiele barów itd. ,ale tam można tylko siedzieć i coś wypić, dla mnie dobrym pomysłem byłoby w źródle na górze mała sala taneczna :) ale nawiasem warto zobaczyć historie tamady czy trampu... bo w Ozorkowie po kilku fajnych imprezach następują te w których ktoś gdzieś wywali drzwi itd itd czyt. brak dobrej ochrony! a przede wszystkim KULTURY! no i warto jakby to było blisko osiedla :) kino... pomysł dobry, ale wątpię czy panowie w czerni się zgodzą ;p
Ostatnio zmieniony przez tom Wto Lut 02, 2010 23:25, w całości zmieniany 2 razy  

cjjaro 

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 09:13   

W źródełku moze bylo by możliwe chociaz za mało tam miejsca , ale ten caly właściciel Źródła jest nie miły . Co do Proboszcza on nawet dni Ozorkowa przeniósł na aleje .. Hmm on jest jak Kropiwnicki ( parada wolnosci) , podpanie młodziezy za to ze nie da sie nic zorganizowac w poblizu centrum, wogóle to ja go nie komnetuje ;] wieczny on nie jest ;D

Qadrat 

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:02   

Takie coś jak klub czy jakaś dyskoteka to trzeba zrobić gdzieś na odludziu. Mieszkam na Zachodniej, jak swego czasu w Tamadzie były imprezy - to ja podziękuję, dosyć latem po nocach się nasłuchałem wrzasków dziczy, jak wracali naje..ni z Tamady... Skoki po samochodach na parkingu, urywanie lusterek i wycieraczek, rzucanie butelkami po balkonach. Wszystko pięknie, ale to by musiała być jakaś większa ochrona i wzmożone patrole policji (coś na wzór maja 2008, kiedy to do nas wpadała Zgierska policja w ramach jakichś tam ćwiczeń i praktycznie na każdej ulicy można było spotkać patrol :) )

no limited 

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:15   

Odremontować kino , zrobić bibownie a będzie tam chodziło może z 50 osób , nieopłacalne...

cjjaro 

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 17:04   

Juz nawet nie poruszaj akurat tematu KINO. Hmm nie wolno tak podchodzic do tego .
Ten klub musial by koniecznie byc od lat 18 ,zeby mial te jakies znane gwiazdy muzyki, cos w stylu Heaven na poczatku. Teraz heaven jest mniej ciekawą opcją . Ale np juz klub Vanilia git :) To ma nie byc TRAMP bądź TAMADA, To ma być KLUB. Ale coz , pogadac se mozna :) Hmm jestem dj'em od kilku lat . Zainteresowalem sie kazdym szczegolem otwarcia takiego klubu. Na tą chwile potrzebna by byla mi sala , badz poprostu miejsce na taki klub i licencja na alkohol. Cała reszte mam w zasiegu reki . Od dziewczyn do tanczenia po sprzet no i teraz nawet wspołpraca z radiem aby moc np to rozglosic :) Jednak samemu nie dam rady .... Pozdrawiam

CJ Jaro ' Ozorków
www.cjjaro.blog.interia.pl

tom 

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 20:25   

jarek dziewczyny do tańczenia? :P toples? kto ? hehe

w Parzęczewie ostatnio nawet nieźle zorganizowali impreze;p

cjjaro 

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 21:59   

tak wiem , slyszalem o niej .. Hmm a mam tu kolege z ozorkowa ktory poleca sie , ma swoje tancerki :)

fezz 

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 23:59   

Na tą chwilę mogę powiedzieć, że od dłuższego czasu planowane są prace dotyczące powstania miejsca o którym piszecie, wszystko jest na dobrej drodze :)

wkrótce więcej info na ten temat 8)

OzwTeam 

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 02:34   

Czekamy zniecierpliwością

Odpowiedz do tematu
MIKOMP - Ozorków, usługi informatyczne, strony www, hosting, poczta elektroniczna