|
Czego brakuje w Ozorkowie |
| co ma powstać w Ozorkowie |
| pub z prawdziwego zdażenia |
|
64% |
[ 36 ] |
| salon gier konsolowych i elementy pubu |
|
30% |
[ 17 ] |
| bukmacher |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 45 |
| Wszystkich Głosów: 56 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
szpiq

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 09:00
|
|
|
wypraszam sobie wszelkie dywagacje na mój temat. prosze o usunięcie powyższego posta, oraz wszystkich słów zaczynających się na "s", kończących na "q" oraz w środku wyrazu "p".
[ Dodano: Nie Sty 31, 2010 08:03 ]
nie ma takiego pisania, dziękuje, dobranoc. |
| Ostatnio zmieniony przez szpiq Nie Sty 31, 2010 09:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sledzik
Moderator

Wiek: 21 Dołączył: 13 Cze 2006 Posty: 2096 Skąd: krainaWina
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 11:01
|
|
|
| szpiq napisał/a: | | oraz wszystkich słów zaczynających się na "s", kończących na "q" oraz w środku wyrazu "p". |
Niestety, nie posiadasz takiego prawa |
|
 |
erysone
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 11:03
|
|
|
| spq |
|
|
|
 |
czerwony1910
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 12:42
|
|
|
| turbo napisał/a: | | Sledzik po kiego się wdajesz dyskusje ? Nie rozumiem. Może mało rozumny jestem. Do ku..y nędzy jesteś moderatorem. To jest odpowiedzialność . Nie rozumiem tylko administracji że pozwala na takie rzeczy .Czy ktoś zarządza tym forum? Przecież to jest śmiech na Sali!!!!!!!! |
ja tylko jade jak mi posty usuwaja i ogólnie staram się byc grzeczny |
_________________ ja nic nie musze ,dlatego mam czysta dusze
użytkownik oświadcza że nie ponosi odpowiedzialnosci za treść zamieszczanych powyżej postów |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 14:39
|
|
|
Przede wszystkim mogłby powstac w centrum badz w zakądku Ozorkowa klub muzyczny , chociaz jeden. Nie będzie tam kebabów , pizzy, frytek. Miesjce w ktorym można potańczyc,pobawić sie a nie zjeśc, jest tego multu w Ozorkowie. Wiem ze w taką pogodę jak dziś nie chce się nikomu ruszac do Łodzi, a niestety nie ma niczego tu takiego ..
CJ Jaro www.cjjaro.blog.interia.pl Ozorków
[ Dodano: Wto Lut 02, 2010 13:58 ]
Rozmawiając ze znajomymi mógłby sie taki klub mieścic w kinie . Wiem ze mało kto tam teraz chodzi na seanse. To kino ma jakis urok ale nie oszukujmy sie ... Pomysl na to kino : Przed wejsciem na sale sa a przynajmniej kiedys byly stoły bilardowe , odremontować to na nowoczesny pub a tuz dalej na sali wielka dyskotek z wielkim ekranem i scena dla dj'a Wiem ze mam bujna wyobraznie i jest to malo mozliwe ale kiedy czlowiek czegos chce i mocno w to wierzy moze sie udac co mnie bawi to to ze w kinach podlaga idzie w doł wiec po wypiciu nie mozna by bylo zlapac rownowagi
Cóz nastepna opcja to wysepka nad zalwewm . A wyciac te lipne tam dzrewa , zrobic piekny mostek i postawic fajna restauracje . na pewno nie zgodzili by sie ekolodzy aby wyciac drzewa , ale jak pieknie by to qyglądało , innny Ozorkow. Jest tyle miejsc i pomysłow na ten Ozorków . Reszte zostawiam w swojej glowie. Pozdrawiam CJ Jaro
www.cjjaro.blog.interia.pl CJ Jaro Ozorków |
|
|
|
 |
blobby
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 20:31
|
|
|
| co do kina i dyskoteki raczej proboszcz z Kościoła św Jozefa Ci się na to nie zgodzi |
_________________ Umiesz liczyć?? - Licz na siebie |
|
|
|
 |
tom
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 23:24
|
|
|
co jak co Jarek ma racje brakuje miejsca gdzie można się pogibać, jest wiele barów itd. ,ale tam można tylko siedzieć i coś wypić, dla mnie dobrym pomysłem byłoby w źródle na górze mała sala taneczna ale nawiasem warto zobaczyć historie tamady czy trampu... bo w Ozorkowie po kilku fajnych imprezach następują te w których ktoś gdzieś wywali drzwi itd itd czyt. brak dobrej ochrony! a przede wszystkim KULTURY! no i warto jakby to było blisko osiedla kino... pomysł dobry, ale wątpię czy panowie w czerni się zgodzą ;p |
| Ostatnio zmieniony przez tom Wto Lut 02, 2010 23:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 09:13
|
|
|
| W źródełku moze bylo by możliwe chociaz za mało tam miejsca , ale ten caly właściciel Źródła jest nie miły . Co do Proboszcza on nawet dni Ozorkowa przeniósł na aleje .. Hmm on jest jak Kropiwnicki ( parada wolnosci) , podpanie młodziezy za to ze nie da sie nic zorganizowac w poblizu centrum, wogóle to ja go nie komnetuje ;] wieczny on nie jest ;D |
|
|
|
 |
Qadrat

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:02
|
|
|
Takie coś jak klub czy jakaś dyskoteka to trzeba zrobić gdzieś na odludziu. Mieszkam na Zachodniej, jak swego czasu w Tamadzie były imprezy - to ja podziękuję, dosyć latem po nocach się nasłuchałem wrzasków dziczy, jak wracali naje..ni z Tamady... Skoki po samochodach na parkingu, urywanie lusterek i wycieraczek, rzucanie butelkami po balkonach. Wszystko pięknie, ale to by musiała być jakaś większa ochrona i wzmożone patrole policji (coś na wzór maja 2008, kiedy to do nas wpadała Zgierska policja w ramach jakichś tam ćwiczeń i praktycznie na każdej ulicy można było spotkać patrol ) |
|
 |
no limited

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:15
|
|
|
| Odremontować kino , zrobić bibownie a będzie tam chodziło może z 50 osób , nieopłacalne... |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 17:04
|
|
|
Juz nawet nie poruszaj akurat tematu KINO. Hmm nie wolno tak podchodzic do tego .
Ten klub musial by koniecznie byc od lat 18 ,zeby mial te jakies znane gwiazdy muzyki, cos w stylu Heaven na poczatku. Teraz heaven jest mniej ciekawą opcją . Ale np juz klub Vanilia git To ma nie byc TRAMP bądź TAMADA, To ma być KLUB. Ale coz , pogadac se mozna Hmm jestem dj'em od kilku lat . Zainteresowalem sie kazdym szczegolem otwarcia takiego klubu. Na tą chwile potrzebna by byla mi sala , badz poprostu miejsce na taki klub i licencja na alkohol. Cała reszte mam w zasiegu reki . Od dziewczyn do tanczenia po sprzet no i teraz nawet wspołpraca z radiem aby moc np to rozglosic Jednak samemu nie dam rady .... Pozdrawiam
CJ Jaro ' Ozorków
www.cjjaro.blog.interia.pl |
|
|
|
 |
tom
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 20:25
|
|
|
jarek dziewczyny do tańczenia? toples? kto ? hehe
w Parzęczewie ostatnio nawet nieźle zorganizowali impreze;p |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 21:59
|
|
|
tak wiem , slyszalem o niej .. Hmm a mam tu kolege z ozorkowa ktory poleca sie , ma swoje tancerki |
|
|
|
 |
fezz

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 23:59
|
|
|
Na tą chwilę mogę powiedzieć, że od dłuższego czasu planowane są prace dotyczące powstania miejsca o którym piszecie, wszystko jest na dobrej drodze
wkrótce więcej info na ten temat |
|
|
|
 |
OzwTeam
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 02:34
|
|
|
| Czekamy zniecierpliwością |
_________________ Stunt nie polega na jeżdżeniu po drogach i mordowaniu ludzi!!! |
|
|
|
 |
|
|