|
Czego brakuje w Ozorkowie |
| co ma powstać w Ozorkowie |
| pub z prawdziwego zdażenia |
|
64% |
[ 36 ] |
| salon gier konsolowych i elementy pubu |
|
30% |
[ 17 ] |
| bukmacher |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 45 |
| Wszystkich Głosów: 56 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
tom
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 03:59
|
|
|
| pub ? imprezownia? czy co? |
|
|
|
 |
szpiq

|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 05:02
|
|
|
bo w parzęczewie to grali dobrzy dj-eje a nie jakaś discopolowa siara |
|
|
|
 |
fezz

|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 19:34
|
|
|
jeśli wszystko pójdzie zgodnie z założeniami to będzie miejsce coś pomiędzy pubem, kawiarnią a klubem muzycznym.
discopolowej siary trzeba będzie szukać gdzie indziej. |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 20:09
|
|
|
Super ciesze sie i zycze powodzenia |
|
|
|
 |
obiektywny13
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 20:11
|
|
|
| moim zdaniem choćby nawet do Ozo przenieśli Elektrownie,Heaven,Vanillie czy każdy inny klub to i tak wszystko umrze...sory ale w tym mieście nikt normalny nie zainwestuje kasy żeby zrobić dobrze 50 osobą...obiektywnie patrząc i nie ujmując nikomu...zobaczcie sami...5-6 lat temu Źródełko...masa ludzi...nie było gdzie usiąść...na przejściu już chyba 3 pizzera bo wszystkie poprzednie padały...Max....upadek...nie wspominając sobotnich wycieczek całego ozorkowa do Tamady...z klubem muzycznym w Ozorkowie to tak samo jak było ze sklepem Adidasa...był w Ozorkowie a i tak wszyscy jeździli do Łodzi...szczerze wole jechać do Łodzi i mieć wybór w kilku klubach niż co tydzień siedzieć w Ozo i oglądać te same twarze...mimo wszystko życzę sukcesów... |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 20:14
|
|
|
masz po czesci racje. To musi byc cos , aby czyms zaskocczyc, przyciagnac lodz , zgierz ( nie koniecznie by wpadli to to popsuc ) , rozreklamowac to w radiu ozorkow badz paradzie .
Ale po cichu wierze ze kiedys Ozorkow wyjdzie z tego ciemnego zadupia |
|
|
|
 |
obiektywny13
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 21:02
|
|
|
| przyszłość takiego lokalu widzę tak...jeżeli się komuś (oczywiście nie życzę źle) nie uda to wszyscy mądrzy znawcy stwierdzą że coś źle robił że ogólnie wszystko było złe...choćby to że "za mało piwa w piwie"....coś na pewno znajdą...(patrz ISTAMBUL KEBAB)....jeżeli się uda czego życzę z całego serca to jednym powodem będzie to że i tak jest coś nie hallo a drugi powód...to "dlaczego właściciel klubu ma mieć lepiej ode mnie" "nikogo nie będę dorabiał" zaraz narzucą się takie teksty...ludzie obudźmy się wreszcie....to nie jest wina lokali...jakości...obsługi...to jest wina mentalności Ozorkowa...tu nawet jakby trysnęła ropa to rafineria by zbankrutowała...albo by ją rozkradli...w sumie jedno i drugie jest powiązane...:)...kiedyś była stylowa i ludzie tam chodzili i też potrafili się bawić...i nikomu nie przeszkadzało...była remiza i w niej wesela...i było ok...dziasiaj mamy piękne lokale jak "U Króla" "Tamada"....i co?? i młodzież Ozorkowska wypowiada się że to słabe brzydkie lokale bez klimaty...no proszę Was...:) ja miałem studniówkę na korytarzu w zsz:) i też było ok...o restauracji nie marzyliśmy...bo w Ozo takiej nie było...tak samo przedstawia się sprawa klubu...jakby był to przez pierwszy tydzień wszyscy na hura....po roku działalności KLAPA!!! bo byśmy stwierdzili że jest kiepski...jakby to zależało ode mnie zamknąłbym wszystkie lokale w Ozo...może byście uszanowali jakby po pizze trzeba było jechać do zgierza... |
| Ostatnio zmieniony przez obiektywny13 Pią Lut 19, 2010 21:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cjjaro
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 21:07
|
|
|
to juz poprostu trzeba urodzic sie optymista hehe I tu cytuje " nie wazne co mowia , wazne zeby mowili " |
|
|
|
 |
rafałk88
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 21:50
|
|
|
| obiektywny13 dużo racji w tym co piszesz...'przekleństwem' Ozorkowa jest bliskie położenie z Łdz...nie oszukujmy się. Choć nie jestem sceptyczny co do wprowadzenia czegoś nowego w Ozorkowie,gorącym zwolennikiem wręcz jestem... |
|
|
|
 |
fezz

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 13:14
|
|
|
| obiektywny13 napisał/a: | | a drugi powód...to "dlaczego właściciel klubu ma mieć lepiej ode mnie" "nikogo nie będę dorabiał" |
aż tak?
| obiektywny13 napisał/a: | | dziasiaj mamy piękne lokale jak "U Króla" "Tamada"....i co?? i młodzież Ozorkowska wypowiada się że to słabe brzydkie lokale bez klimaty...no proszę Was...:) |
"U Króla" i "Tamada" może i są piękne ale według mnie to lokale na imprezy okolicznościowe, wesela, komunie, itp. a nie na weekendowe potańcówki czy innego rodzaju rozrywki. |
|
|
|
 |
szpiq

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 14:04
|
|
|
znam pare osób które zabierały się już za tego typu biznes w Ozorkowie, szczerze powiem że zainteresowanie by było, np. dawne imprezy w tamadzie czy trampie, ma to popyt - ale oczywiście problemem są pieniądze i lokalizacja, żeby zrobić coś naprawde fajnego, potrzeba pieniędzy i to nie małych, bo pijalnie piwa gdzie leci muzyczka to można nawet z dofinansowania z UP założyć
lokal musi być duży i przestronny, w dodatku musi być to miejsce dobrze wytłumione (odpadają lokale w kamienicach w centrum) - bo będzie głośna muzyka, a to już są duże koszta. koncesja na alkohol powyżej piwa też kosztuje, nagłośnienie, wyposażenie baru i lokalu, krótko mówiąc - pieniądze, w dodatku jeżeli myślimy o jako takiej kuchni to już wogóle - sanepid i zaplecze gastro
życzę sukcesów jednakże wątpię aby ktoś dysponował tak dużą gotówką którą mógłby włożyć w ten interes w tym mieście - który nie będzie przynosił za dużych zysków. sam o tym myślałem, ale tak jak mówiłem wcześniej, pijalkę z browarem można założyć nawet z dofinansowania up |
|
|
|
 |
|
|