OzoForum Strona Główna OzoForum
Ozorków.net - Strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie są absolwenci ????
Autor Wiadomość
Aga 

Wysłany: Sro Lis 15, 2006 11:35   

Rocznik 77,wychowawca-Bąkolik, to były naprawdę fajne lata.

roduane 

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 13:05   

No dobra rocznik 71. Szkoła wtedy zyglądała zupełnie inaczej ale było ok. Boiska były piaszczyste, otoczenie szkoły inne ale było fajnie. Nauczyciele z charyzmą i konkretni chociaż niektórzy jeszcze ze świata realnego socjalizmu ale takie były czasy a i tak było fajnie. Obowiązkowe pochody 1 majowe, akademie szkolne, apele, sks'y, wesołe nutki, zbiórki harcerskie, sprzatanie lasów, olimpiady przedmiotowe no i wymagający i majacy swoje autorytety nauczyciele.
Ktoś pamieta Wódarskiego od matmy, chyba Walczaka od fizy, Pietrzakową od chemii, Szymczakową od geografii. Adamczewskiego wfu, Bąkolikową od polskiego??
Widzę, że wspominacie wielu nauczycieli znam ich, niektorzy to byli moi koledzy z ławki lub z tej szkoły.

pozdro

Adas 

Wysłany: Czw Gru 14, 2006 13:34   

No i chyba na końcu ja ;p rocznik 84 klasa A ech... to były czasy...pani Pietrzak mnie uczyła też ech co to za kobita fajna...no i Jerych-miło gościa wspominam choć były momenty mniej miłe a moją wychowawczynią przez bodajże 4 ostatnie lata była p. Czerwińska-świetny pedagog...ech duuużo by jeszcze można wspominać...

pozdrawiam

samasamiutenka 

Wysłany: Czw Gru 14, 2006 20:17   

Jerych to moj byly wychowawca :P to byl gosc :) a jak nas wyzywał buahah juz nie bede pisac jak :) heheh to były czasy... :lol: :) :D :wink:

Gofer 

Wysłany: Czw Gru 14, 2006 22:08   

roduane napisał/a:
Ktoś pamieta Wódarskiego od matmy, chyba Walczaka od fizy, Pietrzakową od chemii, Szymczakową od geografii. Adamczewskiego wfu, Bąkolikową od polskiego??

Ja pamiętam panią Pietrzak i pana Adamczewskiego, którzy uczyli mnie odpowiednio chemii i WF-u.

Z sentymentem wspominam wielu nauczycieli z mojej podstawówki i tę szkołę:

Do pana Jerycha zawsze czułem sympatię pomimo tego co czasami wyprawiał. Przez pewien okres czasu śpiewałem, a później grałem na perkusji w "Wesołych Nutkach".

Osobą zaś, która pozwoliła mi wiele się nauczyć i z której mądrości korzystam każdego niemal dnia jest Alina Kurzdym, która była moją wychowawczynią i polonistką, chyba w ósmej klasie. Bardzo wiele jej zawdzięczam: Odważna, mądra (nie można uniknąć powtórzenia tego słowa), często odpowiednio krytyczna, opanowana, do tego posiadająca ogromną wiedzę merytoryczną, ale właśnie nie tylko - taka życiowa! Zawsze wiedziała jak podejść do ucznia. Tylko rok czy dwa pracowała w SP4.

Violuni@ 

Wysłany: Sro Sty 17, 2007 22:17   

szkoła super!!!! nauczyciele super,uczniowie super i wszyscy absolwenci tez super!!!!
Jestem dumna ze tam mogłam się uczyc. Szkoda ze te lata tak szybko mijają i juz stara jestem.

Rocznik '85 klasa muzyczna, czyli C
Ostatnio zmieniony przez Violuni@ Sro Sty 17, 2007 22:18, w całości zmieniany 1 raz  

Aga 

Wysłany: Czw Sty 25, 2007 15:08   

Szkoda , że tylko młodsze rocznki tutaj zaglądają. A jest co wspominać...

audioamp

Wysłany: Czw Sty 25, 2007 15:44   

Aga napisał/a:
Rocznik 77,wychowawca-Bąkolik, to były naprawdę fajne lata.

O! miło spotkać ja też rocznik 77, p. Bąkolik :)

Aga 

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 13:23   

Czyli jesteśmy z jednej klasy :D :D

audioamp

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 16:57   

Aga napisał/a:
Czyli jesteśmy z jednej klasy :D :D

na to wygląda...

kwiatekpl 

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 11:04   

Szkoła super
Mój rocznik to 84 wychowawczyni w klasach 5-8 p. Czerwińska Klasa A

Odpowiedz do tematu
MIKOMP - Ozorków, usługi informatyczne, strony www, hosting, poczta elektroniczna