|
Gdzie po gimnazium?? |
| Autor |
Wiadomość |
klaudiusz

Wiek: 22 Dołączył: 09 Cze 2004 Posty: 1195 Skąd: Zachodnia :|
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2005 20:41
|
|
|
Oj Miłosz.... NIe chodzisz to szkółki do nas to nie wiesz. Pokazywała nam przecież liste szkół no i z Liceów z powiatu byliśmy najwyżej. Jako jedyni dostalismy przecieżź podziękowania od Ministra!
Wielkie pozdro... |
_________________ miej Ty w głowie olej.... |
|
|
|
 |
Lis

|
Wysłany: Nie Lut 06, 2005 22:26
|
|
|
| klaudiusz napisał/a: | | Oj Miłosz.... NIe chodzisz to szkółki do nas to nie wiesz. Pokazywała nam przecież liste szkół no i z Liceów z powiatu byliśmy najwyżej. |
Taa, u nas też to pokazywali w gimnazjum. Byliście najwyżej pod względem osób którzy dostali się do uniwersytetu łódzkiego czy politechniki (nie pamiętam). Jednak pamiętaj, że na Łodzi świat się nie kończy i jakoś nie była skora pokazać wam jak to było w innych uczelniach wyższych.
| klaudiusz napisał/a: | | Jako jedyni dostalismy przecieżź podziękowania od Ministra! |
I jaką macie z tego korzyść? To ja się pochwale, że jako jedyni w powiecie dostaliśmy eurostypendia (http://www.ozorkow.net/news.php?id=394). |
_________________ African Tribal Drums |
|
|
|
 |
Mokleks

|
Wysłany: Pon Lut 07, 2005 01:57
|
|
|
co do ilosci osob ktore sie dostaly na uczelnie - dzienne to prwda Z mojej starej klasy w LO 8 osob na PŁ sie dostalo (w tym ja ) a na uniwerek jeszcze wiecej bo ok 12 osob Nie wspominam o osobach np. Mały, ktore zdecydowaly sie isc gdzie indziej i sie dostaly (On np. do Panstwowej Szkoly Pozarniczej w Czestochowie), gdzie chetnych bylo ok 1600 osob na 100 miejsc w szkole
A co do Rosiakowej to sie nie zgadzam ze nas rozpiszczala Pamietam jak raz wpadla na lekcje i nas zwyzywala ze jestesmy najgorszymi uczniamy, ze gora 5 osob zda mature, a o studiach mozemy sobie tylko pomazyć Jednak dzieki takim nauczycielma jak np. p. Przybylak, p. Libiszewski, p. Kuzanska jakos sie udalo |
_________________ TRABANTY RULEZ AUDIKI ROWNIEŻ
A tak poza tym czym by było życie beż BASÓW |
|
|
|
 |
AuKa

|
Wysłany: Pon Lut 07, 2005 13:24
|
|
|
Eh. ja powiem tyle : moim zdaniem kogo interesuje jaka szkołe srednia sie skonczyło? wazne ze sie skonczyło i zdało maturę oraz co wazne dostało się na studia:) mnie naparwde nikt nie pytał o to jaka szkołe srednią skonczłam ;] ważne ze juz mam ferie :] PŁ ruLez |
_________________ ...nauczyŁam się wydawać o tym wszytkim powściagLiwe zdanie... |
|
|
|
 |
milo
Licence 2 Grill

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 20:53
|
|
|
| tylko cala sciema polega na tym ze to jest procent dostania sie na studia dzienne od osob ktore na takowe zlozyly paiery... bo co z tego jesli na studia wybierze sie 5 osob dostana sie 4... bedzie 80% ale co z tego .... jak klasa np. liczy 30 osob to 4 osoby to jest to okolo 7%... to jest mieszanie w glowach ludzia... moim zdaniem trzeba wiedziec co w zyciu chce sie robic... a nie tylko udawac ze sie ma racje... jakby lo w ozorkowie bylo taka swietna szkola to by ludzie dojezdzali ze zgierza i z lodzi, a nie tylko z okolicznych wsi i miasteczek [ nikomu nie ujmujac ]... poprostu jest takie cos ze lepiej zawczasu wyrwac sie z ozorkowa, i nie mowie tu o opuszczaniu naszego miasta, ale uczyc sie w lodzi wyjdzie napewno na plus... w lodzi w szkolach widac ze cos sie robi [ no oc ze nie we wszystkich ] jest jakas rywalizacja, a nie w naszym szanownym lo gdzie sz. p. dyrektor uwaza sie za najwieksza reformatorke oswiaty w miescie... bo najgorzej jak ktos sie z powolaniem pomylil... juz czas na emeryture... zrobic miejsce dla mlodych ludzi ze swiezymi pomyslami, w ozorkowie tak naprawde jest to jedno lo i cos musi sie wydarzyc aby ludzie chceli tu chodzic do szkoly... no tyle wypocin, i zapewne klaudiusz sie ze mna nie zgodzisz... ale czy to wazne... pozdrawiam [ sorry za ewentualne bledy ] |
_________________ kam bek |
|
|
|
 |
klaudiusz

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 21:39
|
|
|
No to słuchaj: w tamtym roku z mat-info na wyższe dzienne dostało sie 30 na 32 osoby.... i co ?? :D:D a poza tym co Ty mi tu porównujesz Łodz to Ozorkowa. Jak na takie małe miasteczko to sobie radzimy świetnie. W tamtym roku w Zgierzu nie było ani jednego uczestnika ogólnopolskich konkursów organizowanych przez Ministra. Pozdro 600 V |
|
|
|
 |
Lis

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 22:45
|
|
|
| klaudiusz napisał/a: | W tamtym roku w Zgierzu nie było ani jednego uczestnika ogólnopolskich konkursów organizowanych przez Ministra. Pozdro 600 V |
Heheehe, to p. Rosiak takie porównania robi ? My mamy to, Zgierz nie ma tego? ;] To ona ma chyba kompleksy jakieś czy coś ;] A ile dostaliście eurostypendiów, że tak zapytam, bo taka elitarna szkoła i w ogóle.. |
| Ostatnio zmieniony przez Lis Wto Lut 08, 2005 22:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rajstop

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 22:48
|
|
|
| Wszyscy wiemy jak jest.. Rosiakowa .. i wszystko jasne... |
|
|
|
 |
klaudiusz

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 22:56
|
|
|
Jeśli sie niemyle to wy dostaliście eurostypendia jako jedyna szkoła w powiecie bo mieliście pomoc nie wyopwiadam się jaką. Ty też nie jestes tolerancyjny bo tylko czekasz zeby mi dorgyść ale ja sie nie przejmuję bo wiem że w końcu przekroczysz granice |
|
|
|
 |
Rajstop

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 23:01
|
|
|
| ej wiecie co... LO troche przereklamowane jest... |
|
|
|
 |
klaudiusz

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 23:03
|
|
|
| Przepraszam Cię Rajstop ale czy my jesteśmy na Ty ze piszesz do mnie ej? Poza tym jeśli ozorkowskie LO jest dobre to chyba oczywiste ze jest przereklamowane. Gdyby Zgierz był taki zaje... to osby miekszajace w Parzeczewie, Leśmierzu by jeździły do Zgierza... |
|
|
|
 |
Rajstop

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 23:05
|
|
|
| Buahaha jeszcze mam Ci na pan mowic... buahahah... |
|
|
|
 |
Lis

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 23:09
|
|
|
| klaudiusz napisał/a: | Jeśli sie niemyle to wy dostaliście eurostypendia jako jedyna szkoła w powiecie bo mieliście pomoc |
jak sama nazwa mówi (SLO) jestem samorządowym liceum, więc poniekąd mamy pomoc z wyższych sfer .
| klaudiusz napisał/a: |
Ty też nie jestes tolerancyjny bo tylko czekasz zeby mi dorgyść ale ja sie nie przejmuję bo wiem że w końcu przekroczysz granice |
Dobra, może faktycznie przesadzam, proponuje zgodę i nie wracanie do tego tematu. Ja już nic nie napisze Tylko nie zapomnij kto zaczął takie najeżdżanie.. |
|
|
|
 |
klaudiusz

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 23:13
|
|
|
tak dobrze bede pamietał że zacząłeś w kmomentarzu gdy robiłem dopiero newsa... a do rajstopa. Słuchaj gościu.... Jak Ci się coś nie podoba to zmień forum jak chcesz sobie postów ponabijać to również zmień forum a jak chcesz denerwować ludzi to poszukaj w gronie rodziny |
|
|
|
 |
Rajstop

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2005 23:16
|
|
|
| a co do Pana Klaudiusza... to nie skomentuje Twojej wypowiedzi.. widze ze szkola ladnie Cie ublizac nauczyla...i chyba tylko tego...No coz... to TYLKO LO... |
|
|
|
 |
|
|