|
OzoForum

|
|
WOJSKO W LO |
| Autor |
Wiadomość |
pscru
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 16:31
|
|
|
"A z tym bym sie nie zgodził! Spoko kasa i emerytura po 15 latach kazdego przyciąga..."
I psychika zryta do konca zycia supeeer opcja |
|
|
|
 |
sledzik
Moderator

Wiek: 21 Dołączył: 13 Cze 2006 Posty: 2096 Skąd: krainaWina
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 20:04
|
|
|
| GRAND napisał/a: | | a jak ktos jest "pipa" Gemini, to nawet gdyby bardzo chcial to go nie wezma |
Khmm.. ja sie za "pipę" nie uznaje, a dostałem "D".
Dostałem, bo chciałem - wojsko nie dla mnie |
|
 |
Stephanek

|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 22:33
|
|
|
| sledzik napisał/a: | a dostałem "D".
Dostałem, bo chciałem - wojsko nie dla mnie |
No znaczy się pipa jesteś |
_________________ Pije bo chce, pije bo życie jest złe... |
|
|
|
 |
sledzik
Moderator

Wiek: 21 Dołączył: 13 Cze 2006 Posty: 2096 Skąd: krainaWina
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 00:37
|
|
|
| Stephanek napisał/a: | sledzik napisał/a:
a dostałem "D".
Dostałem, bo chciałem - wojsko nie dla mnie
Ojj wiesz o co mi chodziło
równie dobrze mógłbym iśc, ale wg mnie to tylko stracony czas bo się tym nie interesuje, pacyfista jestem peace & love itepe. |
|
 |
autosan46
Wiek: 64 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 30 Skąd: Krosno Odrzańskie
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 13:45
|
|
|
| sledzik napisał/a: | | Stephanek napisał/a: | sledzik napisał/a:
a dostałem "D".
Dostałem, bo chciałem - wojsko nie dla mnie
Ojj wiesz o co mi chodziło
równie dobrze mógłbym iśc, ale wg mnie to tylko stracony czas bo się tym nie interesuje, pacyfista jestem peace & love itepe. |
Witam,dawno mnie tu nie było.No cóż wojsko nie dla wszystkich może być atrakcyjne.Jedni idą bo muszą,bo nie udało się jakoś wykręcić.Inni idą bo chcą się sprawdzić-ja należałem do tych drógich.Piszę w czasie przeszłym bo już jestem emerytem wojskowym.W (D)-dostałem solidnie,nie powiem czasem nawet miałem tego dosyć ale potem przychodziła refleksja że to jeszcze nie koniec że jeszcze mogą mi dołożyć coś więcej z tzw.rorywek,byłem na Szkole,tam dawali nam równo po garach.Człowiek jednak wszystko wytrzyma,dziś wiem że się sprawdziłem.Wspomnienia są niezwykle barwne,nieraz komiczne,nieraz smutne.Nikt się kiedyś nie martwił żołnierzem że się pociął,ktoś poszedł na kogoś na skargę?,czegoś takiego nie było bo nie mogło być-wyleciałoby się ze Szkoły ba zbitą buzię.Nie będę się rozpisywał jaka to była jednostka ale zapewniam że bardzo porządna i elitarna,tu się wychowywało młodych na Ludzi-na Ludzi ceniących swój honor i honor swego Kraju.Pięknie pozdrawiam.Śledzik nie martw się w tym Kraju i tak przecież Jesteś Polskim Obywatelem. |
_________________ akordeonista |
|
|
|
 |
|
|
Redakcja serwisu Ozorków.net nie odpowiada za treść tekstów na forum ozorkowskim.
Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie redakcji portalu Ozorków.net, administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Przypominamy, że każdy ponosi odpowiedzialność za treść swoich własnych wypowiedzi. Prosimy o zgłaszanie treści uznawanych za obraźliwe w celu moderacji. Jeżeli ktoś poczuje się urażony lub pomówiony wypowiedziami dotyczącymi jego osoby, może także dochodzić swoich praw drogą przewidzianą przez polskie prawo. |