|
Nowy dyrektor ZSZ |
| Autor |
Wiadomość |
Ozo_Admin
Site Admin

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 10:24 Nowy dyrektor ZSZ
|
|
|
| Kto jest nowym dyrektorem ZSZ? |
_________________ Pzd Michał Kowalski
- Zobacz mnie na GoldenLine |
|
|
|
 |
malutka

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 19:55
|
|
|
| Nową dyrektorką ZSZ jest Barbara Stępczyńska. Swoją drogą wszyscy bardzo ubolewają nad tym, ze odeszła Nicińska... Ta nowa gorsza jest od dyrektorki LO :/ |
_________________ "Czas nie zawsze przemija w jednakowym rytmie. To my decydujemy o rytmie czasu." |
|
|
|
 |
Quecz

Wiek: 21 Dołączył: 17 Wrz 2002 Posty: 1064 Skąd: kozia noga
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 21:14
|
|
|
| czy to możliwe? |
_________________ http://ozozakupy.pl <--- gorąco polecam, Zbigniew Boniek. |
|
|
|
 |
tajniak
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 21:40
|
|
|
hahaha[...]
Boże wybacz im bo nie wiedzą co mówią,gorsza od dyrektorki w LO???
hahaha[...]
Kobieto,jak sie nie znasz to nie pisz bzdur!
wyedytowany, dostajesz ostrzezenie ustne, wiesz za co... |
|
|
|
 |
Candelce

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 10:09
|
|
|
| A ta nowa z ZSZ ma chociaż wygodne siedzonka w gabinecie... bo u nas w LO to dyrektorka ma strasznie nie wygodne... |
_________________ < = Tak cisną oczy na MÓZG jak się niektóre rzeczy czyta
Ignorance is blessed |
|
|
|
 |
myha
Wiek: 22 Dołączyła: 28 Lut 2005 Posty: 589 Skąd: ozorków/łódź
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 19:27
|
|
|
przeciez nie ma gorszej dyretkorki od Pani R. |
|
|
|
 |
klaudiusz

Wiek: 22 Dołączył: 09 Cze 2004 Posty: 1195 Skąd: Zachodnia :|
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 19:30
|
|
|
| myha napisał/a: | | przeciez nie ma gorszej dyretkorki od Pani R. |
ale pierdoly mowicie |
_________________ miej Ty w głowie olej.... |
|
|
|
 |
szpiq

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 20:27
|
|
|
| no właśnie,przeciez Pani Dyrektor w LO jest bardzo fajna,ja ją bardzo lubie,potrafi bardzo dobrze uczyć i zawsze pomaga,gdy jest jakiś problem wiec nie obrazajcie jej. |
|
|
|
 |
klaudiusz

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 20:55
|
|
|
| ale tak na serio to bardzo dużo robi dla szkoły. grunt ze sie stara i ze ma znajomości. |
|
|
|
 |
malutka

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 22:21
|
|
|
| oj uwierzcie , że może być gorsza dyrektorka! Podam kilka przykładów. Czy Wasza dyrektorka zabroniła Wam przyjchodzić na mecze siatkówki, które jakiś czas temu odbywały się na hali? bo nasza tak. Czy Wasza dyrektorka kazała nauczycielom na duzyrze sprawdzać obuwie a jeżeli ktoś nie miał na zaminę to spisywane były imiona, nawiska i klasa? Osoby, które naczęściej znajdywały się na tej liście musiały kupić paste do podłogi dla szkoły. Czy u Was też tak jest, że oceny z fakultetów wpisywane są do normalnego dziennika i wystawiane z tego oceny na koniec roku? O wyjazdach w czasie lekcji to już możemy sobie pomarzyć bo przecież ona nie płaci nauczycielom za wyjazdy do kina i obijanie sie :/ nio to tak w skrócie podałam kilka przykładów z życia naszej szkoły z nowa dyrektorką. No ale jak to powiedział nasz profesor od fizyki "przyszła nowa miotła to inaczej zamiata". |
_________________ "Czas nie zawsze przemija w jednakowym rytmie. To my decydujemy o rytmie czasu." |
|
|
|
 |
darek17

Wiek: 23 Dołączył: 09 Maj 2004 Posty: 1492 Skąd: Ozorków / Lublin
|
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 22:07
|
|
|
Bo brakuje mojej klasy jak wy byla to moment by byla nowa pani dyrektor uteperowana. A wierzcie mi moja klasa to potrafila narobic ambarasu w szkole . Pozdrowienia dla calej mps z rocznika 2002/2005 koledzy bylismy najlepsi |
_________________ Kto ma miekkie serce, musi miec twarda dupe |
|
|
|
 |
FenX

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 01:53 c00l
|
|
|
Hmmm co do pani dyrektor Stępczyńskiej... uważam, że to odpowiednia osoba, na odpowiednim stanowisku. Dziś nie wystarczy być dobrym kumplem nauczycieli i pedagogiem, żeby zostać dyrektorem, trzeba mieć pojęcie o pieniążkach, funduszach unijnych i takie tam. A to, że każe zmieniać buty to chyba normalne... co do wycieczek: ZSZ to jest szkoła, a nie gimnazjum. Moim zdaniem p.Stępczyńska zrobi z ZSZ szkołę na poziomie. |
_________________ Rzeczywistość jest negocjowalna |
|
|
|
 |
szpiq

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 08:12
|
|
|
| Cytat: | | oj uwierzcie , że może być gorsza dyrektorka! Podam kilka przykładów. Czy Wasza dyrektorka zabroniła Wam przyjchodzić na mecze siatkówki, które jakiś czas temu odbywały się na hali? bo nasza tak. Czy Wasza dyrektorka kazała nauczycielom na duzyrze sprawdzać obuwie a jeżeli ktoś nie miał na zaminę to spisywane były imiona, nawiska i klasa? Osoby, które naczęściej znajdywały się na tej liście musiały kupić paste do podłogi dla szkoły. Czy u Was też tak jest, że oceny z fakultetów wpisywane są do normalnego dziennika i wystawiane z tego oceny na koniec roku? O wyjazdach w czasie lekcji to już możemy sobie pomarzyć bo przecież ona nie płaci nauczycielom za wyjazdy do kina i obijanie sie :/ nio to tak w skrócie podałam kilka przykładów z życia naszej szkoły z nowa dyrektorką. No ale jak to powiedział nasz profesor od fizyki "przyszła nowa miotła to inaczej zamiata". |
mowisz o dyrektorce w ZSZ? czy w LO |
|
|
|
 |
klaudiusz

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 09:33
|
|
|
| FenX napisał/a: | | Moim zdaniem p.Stępczyńska zrobi z ZSZ szkołę na poziomie. |
a ta pani dyr co była to utowrzya szkołe na niepoziomie? |
|
|
|
 |
nobody

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 13:33
|
|
|
Klaudiusz, nie szukaj dziury w całym bo to nie ma sensu, Ja jestem juz byłym uczniem ZSZ-u i moim skromnym zdaniem Pani Nicińska była bardzo dobrym dyrektorem, nauczycielem itd. tak więc odpowiadam CI ze w tamtych czasach szkoła była jak najbardziej na poziomie
Ps: Szpiq TY to się tak nie podlizuj |
_________________ <<< "... gdyby głupota umiała latać to byście sie o sufit pozabijali ... " >>> |
|
|
|
 |
|
|