|
OzoForum

|
|
Pytanie PS2 |
| Autor |
Wiadomość |
no limited

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 03:48 Pytanie PS2
|
|
|
| Mam małe pytanko. Jestem posiadaczem PS2 slim nie przerobionej, mam do niej karte, która jest jednak cała zapełniona, da się ją jakoś sformatować ? W sumie to mam tą konsole już kilka lat , ale gram bardzo sporadycznie, więc do tej pory mi to nie przeszkadzało . |
|
|
|
 |
sledzik
Moderator

Wiek: 21 Dołączył: 13 Cze 2006 Posty: 2096 Skąd: krainaWina
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 04:03
|
|
|
| uruchamiasz konsole bez wlozonej plyty, wchodzisz w memory card (albo cos podobnego) i tam bedzie opcja od formatowania lub kasowania sejwów poszczególnych gier dla zwolnienia miejsca. |
|
 |
|
|
Redakcja serwisu Ozorków.net nie odpowiada za treść tekstów na forum ozorkowskim.
Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie redakcji portalu Ozorków.net, administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Przypominamy, że każdy ponosi odpowiedzialność za treść swoich własnych wypowiedzi. Prosimy o zgłaszanie treści uznawanych za obraźliwe w celu moderacji. Jeżeli ktoś poczuje się urażony lub pomówiony wypowiedziami dotyczącymi jego osoby, może także dochodzić swoich praw drogą przewidzianą przez polskie prawo. |