|
OzoForum

|
|
Paca w Polskiej Wodzie |
| Czy znależliscie pracę na wakację ? Jezeli tak to napisz gdzie :) |
| Tak |
|
27% |
[ 3 ] |
| NIe |
|
72% |
[ 8 ] |
|
| Głosowań: 11 |
| Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
no limited

|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 22:45
|
|
|
| W nadleśnictwie bodajże , składasz wniosek i masz dofinansowanie... |
|
|
|
 |
sledzik
Moderator

Wiek: 21 Dołączył: 13 Cze 2006 Posty: 2076 Skąd: krainaWina
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 00:17
|
|
|
| szpiq napisał/a: | | gdzie są piniądze za las? |
schowałem ci pod łóżkiem, zaraz obok skarpety.
Trzymajmy się tematu panowie, jak ja pracowałem w polskiej wodzie (przez pracownika) dostałem 6,30 z godziny na ręke bodajże.
u mnie w firmie szukają 2 osób do wystawiania aukcji na allegro i czegoś tam jeszcze (praca z katalogiem części, zdjęciami i allegro głównie).
No ale to Wróblewskiego w Łodzi, więc raczej kogoś z łodzi wezmą |
| Ostatnio zmieniony przez sledzik Czw Cze 25, 2009 00:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
julmag
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 19:50
|
|
|
Jak tak bardzo chcecie to wam się dowiem dokładnie co i jak w Polskiej Wodzie bo tam pracuje mój dobry kolega i jest tam brygadzistą.
[ Dodano: Sob Cze 27, 2009 10:35 ]
Niestety ale mam zła wiadomość
W Polskiej Wodzie są ....ale zwolnienia
Kryzys |
|
|
|
 |
|
|
Redakcja serwisu Ozorków.net nie odpowiada za treść tekstów na forum ozorkowskim.
Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie redakcji portalu Ozorków.net, administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Przypominamy, że każdy ponosi odpowiedzialność za treść swoich własnych wypowiedzi. Prosimy o zgłaszanie treści uznawanych za obraźliwe w celu moderacji. Jeżeli ktoś poczuje się urażony lub pomówiony wypowiedziami dotyczącymi jego osoby, może także dochodzić swoich praw drogą przewidzianą przez polskie prawo. |