|
OzoForum

|
|
POprostu praca |
| Autor |
Wiadomość |
okocim
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 21:22 POprostu praca
|
|
|
| Witam chciałbym się dowiedzieć czy ma ktos oferte pracy na caly lub na pol etatu na rok czasu. |
|
|
|
 |
julmag
|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 15:39
|
|
|
Pisałam już na forum,że podobno potrzebują do pracy w "Groszku" .
I teraz mogę śmiało napisać,że to jest prawda: poszukją tam osób do pracy.
Mam pewne informacje bo tam w wakacje pracowały moje koleżanki ( jedna z nich znowu tam idzie do pracy na wakacje ) i mają stały kontakt z właścicielami i od nich wiem,że tam możesz śmiało pytać o prace.
Tylko musisz skontaktować się z szefową lub je synem (nie z ekspedientkami) to wtedy wszystkiego się dowiesz.
Koleżanki tam pracowały i były zadowolone i z pracy i z właścicieli - podobno są normalni tzn;że traktują Cię jak normalnego człowieka a nie jak w innych sklepach jak ...murzyna |
|
|
|
 |
|
|
Redakcja serwisu Ozorków.net nie odpowiada za treść tekstów na forum ozorkowskim.
Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie redakcji portalu Ozorków.net, administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Przypominamy, że każdy ponosi odpowiedzialność za treść swoich własnych wypowiedzi. Prosimy o zgłaszanie treści uznawanych za obraźliwe w celu moderacji. Jeżeli ktoś poczuje się urażony lub pomówiony wypowiedziami dotyczącymi jego osoby, może także dochodzić swoich praw drogą przewidzianą przez polskie prawo. |