|
OzoForum

|
|
Stworzę stronę WWW |
| Autor |
Wiadomość |
ewaslawek5
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 21:20 Stworzę stronę WWW
|
|
|
Podejmę się stworzenia strony lub serwisu WWW - tanio. Znam języki: PHP, MySQL, Java-Script.
Oto moje serwisy w całości zrobione prze zemnie: www.goodstat.pl i www.tapetomania.com
Obsługuję PhotoShopa, jestem samodzielnym programistą i grafikiem. Oferty proszę kierować na mail-a: ewaslawek5@gmail.com, tel. kom.: 503-152-265 |
_________________ Serwisy mojego autorstwa:
www.goodstat.pl
www.tapetomania.com |
|
|
|
 |
Tata
Site Admin

Wiek: 35 Dołączył: 17 Wrz 2002 Posty: 243 Skąd: echo $HOME
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 21:42
|
|
|
ewaslawek5, zainteresuj się http://zlecenia.przez.net/
Często i gęsto są tam ogłoszenia w Twoje dziedzinie zainteresowań |
_________________ Free shell

|
|
|
|
 |
ewaslawek5
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 21:47
|
|
|
| Dziękuję na pewno skorzystam. Pochodzę z Ozorkowa więc też chciałem się zamieścić na forum lokalnym, teraz mieszkam w Zgierzu |
_________________ Serwisy mojego autorstwa:
www.goodstat.pl
www.tapetomania.com |
|
|
|
 |
|
|
Redakcja serwisu Ozorków.net nie odpowiada za treść tekstów na forum ozorkowskim.
Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie redakcji portalu Ozorków.net, administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Przypominamy, że każdy ponosi odpowiedzialność za treść swoich własnych wypowiedzi. Prosimy o zgłaszanie treści uznawanych za obraźliwe w celu moderacji. Jeżeli ktoś poczuje się urażony lub pomówiony wypowiedziami dotyczącymi jego osoby, może także dochodzić swoich praw drogą przewidzianą przez polskie prawo. |